Neurosonic-rentoutushoidot


Stressaa vähemmän. Nuku paremmin. Palaudu. Patentoitu, matalataajuusvärähtelyä tuottava teknologia lisää hyvinvointia ja jaksamista ainutlaatuisella tavalla. Se tuo helpotusta uniongelmiin ja stressiin, sekä helpottaa erityisesti kivuista kärsivien elämää.

Kärsitkö unihäiriöistä, kivuista tai onko sinun vaikea palautua urheilusuorituksesta?

Neurosonicin käyttöalueet ovat unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet, levottomat jalat, psyykkiset jännitystilat, erilaiset stressioireet, urheilijoille ja kuntoilijoille fyysinen ja psyykkinen palautuminen, lihasjännitys, lihaskipu, aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi, neurologiset oireet ja migreenin hoito.

Tule kokeilemaan Neurosonic-hoitomenetelmää ja varaa aika!
leena@terveysjatasapaino.fi tai 040 502 6684

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=u9gzCmdLkR8

NEUROSONIC HOITO-OHJELMAT, HINNASTO:

10-12 min 15 €/kerta     Sarja 5×60 €

20-25 min 28 €/kerta      Sarja 3×60 € 5×110 €

37-41 min 40 €/kerta     Sarja 3×90 € 5×150 €

Ensikäynti 60 € (1 tunti), alkukartoitus ja hoito 25 min (ei pakollinen).

 

Unihäiriö, stressi, selittämätön kipu, ylikunto. Jokin on vialla, mutta mikä?

Uniongelmat, stressi ja selittämättömät kivut johtuvat elimistössämme olevasta epätasapainosta. Neurosonicissa käytettävä moderni teknologia tuottaa matalataajuusvärähtelyä, jolla korjataan stressin aiheuttamaa epätasapainoa. Värähtely on tehokasta ja sen korjaava vaikutus on välitön ja kokonaisvaltainen. Kaikki perustuu siis liikkeeseen, värähtelyyn, kuten kehonkin toiminnat.

Rentoutuminen on ensimmäinen askel hyvinvointiisi

Tiesitkö, että rentoutuneessa tilassa kehosi toiminnat ovat tasapainoisempia, suorituskykysi ja keskittymisesi on parempaa ja unen laatusi syvempää? Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja myös palaudut stressin oireista nopeammin.

Neurosonic-rentoutusmenetelmä

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Lisätietoja täältä: www.neurosonic.fi

Kenelle Värähtely ei sovi?

Neurosonic on yleensä riskitön ja turvallinen rentoutusmuoto. On kuitenkin tilanteita, jolloin sitä ei kannata käyttää. Jos Sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta.
•Akuutti tulehdustila
•Flunssa ja kuume
•Hermoston tulehdustila
•Raskaus
•Lääkärin kielto käyttää värähteleviä laitteita, sydämentahdistin
•Verenvuototauti
•Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
•Yliherkkyys tuntoaistin sensoriselle stimulaatiolle