Ravintoainemittaus


Ravintoainemittaus Health Concept Analyzer-mittalaitteella.

Hinta 80 € 45 min-1 h.

Tänä päivänä ravinnosta ei välttämättä saa tarpeeksi vitamiineja ja hivenaineita. Kiireinen ihminen turvautuu helposti epäterveellisiin välipaloihin, sokeriin ja prosessoituihin ruokiin. Nämä ovat omiaan aiheuttamaan vitamiinien, hivenaineiden ja muiden ravintotekijöiden puutoksia sekä väsymystä. Ravintolisiä on nykyisin tarjolla paljon erilaisia. Niiden valinnassa olisi hyvä turvautua ammattilaisen apuun.

Health Concept Analyysi perustuu magneettiresonanssiin, mikä on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon ja sen solujen heikon matalataajuisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin. Ravintoainemittauksella on tarkoitus kartoittaa ravintoainepuutoksia. HCA mittalaite ei anna lääketieteelistä diagnoosia, eikä sillä mitata sairauksia. Ravintoainemittauksesta saa kirjallisen yhteenvedon ja ruokavalio-ohjeet sekä ravintolisäsuosituksia. Ravintoanalyysin avulla saat arvokasta tietoa siitä mitä kehosi sisältää ja millaisia korjaustoimenpiteitä sinun tulisi ruokavalioosi tehdä.

Analyysissä saadaan tietoa kehon tilasta kolmeltatoista eri osa-alueelta:

1. Sydän ja verisuonet (viskositeetti, rasvapitoisuus, vastus, hapenkulutus, elastisuus ja verenkierto)

2. Ruuansulatustoiminta (pepsiinin eritys, mahan peristalttinen toiminta, ohutsuolen imeytymistoiminta, ohutsuolen peristalttinen toiminta)

3. Fyysinen perustaso (nestehukka, happivaje ja pH eli happo-emästasapaino)

4. Aivot ja keskushermosto (verenkierto, toimintakyky ja muisti)

5. Luun mineraalitiheys (kalsiumkadon määrä, hyperplasian aste, osteoporoosin aste ja luuntiheys )

6. Kivennäisaineet

7. Vitamiinit

8. Koentsyymit (nikotiiniamidi, biotiini, pantoteenihappo, foolihappo, Q10 ubikinoni, glutationi)

9. Aminohapot (lysiini, tryptofaani, fenyylialaniini, metioniini, treoniini, isoleusiini, leusiini, valiini, histidiini, arginiini)

10. Immuunijärjestelmä

11. Haitalliset aineet (sähkömagneettinen säteily, torjunta-aineet jne.)

12. Raskasmetallit (lyijy, elohopea, kadmium, heksavalentti kromi, arseeni, antimoni, tallium)

13. Iho  (vapaat radikaalit, rasvaisuus, kosteus, kuivuminen, kimmoisuus, hilseileminen)

Analyysin tulosten perusteella jokainen voi hoitaa itseään luonnollisesti ravitsevilla ruoka-aineilla ja tarpeen mukaan vitamiineilla sekä hivenaineilla.