Puhti-laboratoriotestit


Puhti on oman kehon toiminnan mittaamiseen liittyvä palvelu. Palvelun kautta voi tilata laboratoriotestejä ilman lääkärin lähetettä. Laboratoriotestit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla, SYNLAB.

Testipaketin tilaaminen sivuilta on helppoa ja selkeää. Testeihin on myös helppo mennä, verikokeen voi ottaa 26 paikkakunnalla Suomessa. Ajan saat yleensä vaikka jo seuraavaksi päiväksi ja kokeen ottaminen kestää vain muutaman minuutin. Tuloksia pääset katsomaan omalta Puhti-sivultasi palvelussa, yleensä jo testiä seuraavana päivänä.

Tarjolla on erilaisia paketteja tai haluttaessa yksittäisiä testejä.

Pääset tutustumaan ja tilaamaan laboratoriotestejä tästä. Yksittäisistä testeistä saa kauttani -10% alennusta koodilla: terveysjatasapaino. Koodi lisätään ostoskorissa.

    • Puhti-terveystarkastus sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan kuvan siitä, miten elimistösi voi. Mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta. Hinta 92 €.
    • Aktiivisille liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet ja lisäksi B-vitamiineista B12 ja folaatti sekä nestetasapainoon liittyvä kalium. Hinta 136 €.
    • Kilpirauhasen laaja tutkimuspaketti. Laaja tutkimuspaketti sisältää neljä testiä, joiden avulla saadaan kattava kuva kilpirauhasen toiminnasta ja säätelystä. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan. Hinta 46 €.
    • 50+ naisen terveystarkastus. Testipaketti antaa kattavan kuvan, miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita.  Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, suoloista kalium ja natrium, ferritiini ja tärkeimmät vitamiinit. Hinta 137 €.
    • 50+ miehen terveystarkastus. Testipaketti antaa kattavan kuvan, miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja testosteroni. Hinta 137 €.

Erilaisia testipakettejä löytyy lisää täältä.

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme. Kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan. Siksi Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Testien avulla tunnistat nykyisen tasosi, voit asettaa tavoitteita ja tehdä parempia valintoja. Uusimalla testin esimerkiksi puolen vuoden päästä, saat selkeän kuvan kehityksestäsi omalle Puhti-sivullesi. Annan tarvittaessa vinkkejä miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi.